Mandelbiskvier

ca 50 stycken 25 minuter + 5 timmar blötlägga
Mandelbiskvier är ett måste till glass och sommarkräm, men är också goda som tilltugg till kaffet. Dessutom är det väldigt enkelt att baka sina egna mandelbiskvier! Ta del av vårt recept här.
Mandelbiskvier
Betyg: (0st)

Ingredienser

  • 100 g mandel
  • 1 dl Dansukker Ljust Muscovadorörsocker
  • 1 äggvita

Blötlägg mandlarna minst 5 timmar.

Sätt ugnen på 200°C.

Häll av vattnet och mixa mandlarna. Tillsätt muscovadorörsockret. Mixa blandningen slät. Tillsätt äggvita och rör om.

Spritsa eller klicka ut smeten glest på ett bakplåtspapper, ca 2 cm i diameter.

Grädde i nedre delen av ugnen i 4-6 minuter. Låt svalna på galler.

Receptet är framtaget av

Dansukker