Marinad till fisk

Fisk är väl ändå livet, grillad som ugnsbakad. Gör din egen marinad och få din fisk extra god. Låt fisken ligga marinerad under några timmar för mest smak.

Betyg (0 st)

Ingredienser

1/2 dl Dansukker Farinsocker
1/2 dl kinesisk soja
1/2 dl vatten
1/2 dl olja
1 riven vitlöksklyfta
1/2 citron, rivet skal
1/2 tsk mald svartpeppar

Instruktioner

Blanda samman samtliga ingredienser till marinaden i en skål. Lägg fisken i dubbla fryspåsar och häll på marinaden. Skaka om så att fisken täcks av marinaden. Låt ligga i kylskåp ett par timmar. Skaka om påsen då och då under tiden fisken marineras. Marinaden räcker till cirka 1 kg fisk.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Himmelska hallon

Våra himmelska hallon är med sin söta smak perfekt till bakverk och desserter.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.