Ingredienser
1/2 dl färskpressad citronsaft
1/2 dl vitvinsvinäger
1/2 dl olivolja
1/2 dl Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
4 rivna eller finhackade vitlöksklyftor
1 tsk sambal oelek
1/2 tsk mald svartpeppar
Instruktioner
Blanda samman samtliga ingredienser till marinaden i en skål. Lägg köttet i dubbla fryspåsar och häll på marinaden. Skaka om så att köttet täcks av marinaden. Låt ligga i kylskåp ett par timmar. Skaka om påsen då och då under tiden köttet marineras. Marinaden räcker till cirka 1 1/2 kg kött.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Himmelska hallon
Våra himmelska hallon är med sin söta smak perfekt till bakverk och desserter.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.