Ingredienser
5 dl Dansukker Strösocker
1 dl Dansukker Glykossirap
1 3/4 dl vatten
200 g passerade hallon eller jordgubbar
1 1/2 tsk citronsyra
20 gelatinblad
Garnering
Dansukker Strösocker
Instruktioner
Koka socker, glykossirap och vatten tills massan håller 140 °C då bärmassan tillsätts. Koka tills smeten är 120 °C. Lägg gelatinbladen i blöt i rikligt med vatten i 5 minuter innan de tillsätts till marmeladmassan tillsammans med citronsyran. Blanda om ordentligt innan marmeladmassan hälls i formar eller en form. Strö över lite strösocker och ställ svalt för att stelna. Om massan hällts i form skär man lagom stora munsbitar och rullar i strösocker.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Gör din egen glass
Varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.