Mojito

Mojito är en frisk och enkel drink som nästan alla tycker om. Lika god med eller utan rom. Testa att servera din mojito med citrusisbitar för lyxigare smak!

1 glas

ca 20 min + 3 tim frystid

Betyg (225 st)

Ingredienser

2 cl färskpressad limesaft
1-2 tsk Dansukker Rörsocker
mynta
3-4 limeisbitar, eller vanliga isbitar, se recept här
kolsyrat vatten
4 cl ljus rom, valfritt

Instruktioner

Skär limen i klyftor och pressa ut saften i ett glas. Använd gärna obesprutade lime. Lägg i  klyftorna, rörsocker och mynta i glasen och krossa med en mortel.

Tillsätt isbitarna och krossa lite till med morteln. Tillsätt kolsyrat vatten och ljus rom.  Toppa med rörsocker och mynta.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Jul med smak av svensk sirap!

Här bjuder vi på våra godaste recept som förgyller både lussefika, glöggmingel, tomte-väntan och julbord. Alla är bakade och blandade med Sveriges enda svenska sirap – Dansukkers. Njut!

Det enda svenska strösockret!

Nu har vi tagit fram en ny design på vårt Från Sverige-märkta strösocker. Allt för att göra det enklare för dig att välja svenskt!

Pepparkakor

Finns det något bättre än doften av nybakade pepparkakor? Ja, det skulle väl i så fall vara smaken av dem.

Julgodis

Julgodis är ett måste för alla som gillar sötsaker. Duka fram hemgjord knäck, kola, praliner och tryfflar på godisbordet.

Baka med saffran

Saffran har en härlig rund och aromatisk karaktär som passar perfekt i bakning och är en uppskattad krydda världen över.

Julens godaste recept

Det är få tider på året som är så mysiga som runt jul. Här hittar du julens bakverk, godis, pyssel, drycker, mat och desserter.