Ingredienser
2½ kg röda vinbär
2½ kg Dansukker Strösocker
1 msk mald kanel
1 msk mald kryddpeppar,
1 msk malda kryddnejlikor
2 dl ättikssprit 12 %
Instruktioner
Skölj och rensa bären. Koka bären och socker i 15 min. Skumma. Tillsätt kryddorna och ättikan och sjud i 30 minuter. Skumma noga. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar. Förslut. Förvara svalt.
Salladsvinbär är ett annorlunda tillbehör till maten istället för chutney, gele och lingonsylt.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider
Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.