Muscovadomousse

En läcker muscovadomousse med smak av mörk choklad och toner av lakrits. Servera moussen i glas och toppa med bär. Fantastiskt gott!

6 portioner

Betyg (34 st)

Ingredienser

5 dl vispgrädde
1 dl Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
200 g mörk choklad
150 g färska bär, t ex hallon eller blåbär

Instruktioner

Häll grädden och sockret i en kastrull och koka upp. Bryt chokladen i mindre bitar och lägg ner i den varma gräddblandningen. Rör tills chokladen löst sig. Ställ för att svalna. Vispa blandningen till fast skum. Fördela i 6 portionsglas eller på assietter. Garnera med bär. Servera direkt.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.