Ingredienser
125 g mandel
2 dl Dansukker Ljust Muscovadorörsocker
100 g smör, rumstempererat
2 ägg
3 3/4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
Garnering
Dansukker Pärlsocker
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 °C, över- och undervärme.
Hacka mandel och ställ åt sidan. Rör muscovadorörsocker och smör poröst. Tillsätt ett ägg i taget. Blanda vetemjöl och bakpulver i en skål och vänd ner i smeten. Blanda i den hackade mandeln.
Dela degen i 4 bitar som rullas till längder. Lägg längderna på plåtar med bakplåtspapper. Grädda muscovadoskorporna mitt i ugnen ca 15 minuter.
Stäng av ugnen och skär längderna i sneda bitar och sära på dem. Ställ tillbaka plåtarna i ugnen för att eftertorka några timmar.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Sprid kärlek på Alla Hjärtans Dag
Bjud på fika med något extra gott som är en fröjd såväl för ögat som för gommen. Och din Valentin blir garanterat glad.

Säsong för Semlor
Semlor, eller fastlagsbullar, finns i en rad olika varianter. Inspireras av våra recept och bjud på egna semlor.

Vinterutflykter
Fyll på med energi i sportlovsbacken. Här har vi samlat goda recept som passar perfekt till utflykten och kan enkelt packas i termosen och ryggsäcken.

Citrusmarmelader
Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig.

Värmer gott när det är kallt
Varma drycker är bra under alla årstider i vårt lynniga, nordiska klimat. Men framförallt uppskattas de att värma sig med på vintern efter en tur i skidbacken.

Det enda svenska strösockret!
Nu har vi tagit fram en ny design på vårt Från Sverige-märkta strösocker. Allt för att göra det enklare för dig att välja svenskt!