Ingredienser
200 g hasselnötter
2 msk solrosolja
3/4 dl Dansukker EKO Socker
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
3/4 dl kakao
1 nypa salt, om lite sälta uppskattas
Instruktioner
Rosta hasselnötter i en torr stekpanna. Lägg hasselnötterna i en ren kökshandduk och gnugga mellan händerna tills skalet har tagits bort. Låt nötterna svalna.
Mal hasselnötterna i en mixer tills fettet kommer ut och blandningen är krämig.
Tillsätt solrosolja, socker, vaniljsocker och kakao i nöttmixen och mixa till en krämig blandning. Häll nötkrämen i en väl rengjord burk, slut väl och förvara i kylskåp.
Nötkrämen kan förvaras några veckor i kylskåpet.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Gör din egen glass
Varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.