Pannacotta med glögglingon

6 portioner
En krämig, syrlig och fjäderlätt avslutning på julmiddagen.
Pannacotta med glögglingon
Betyg: (29st)

Ingredienser

  • 4 dl vispgrädde
  • 2 tsk Dansukker Vaniljsocker
  • 1 dl Dansukker Gelésocker Multi
  • 1 msk vit glögg

Glögglingon

  • 1/2 dl glögg
  • 2 msk Dansukker Ljust Muscovadorörsocker
  • 1 dl lingon

Blanda grädde, vaniljsocker, gelésocker och vit glögg i en kastrull och koka i en halv minut.
Häll upp i fyra glas och ställ i kylskåp för att stelna.
Till glögglingonen, koka upp glögg och muscovadorörsocker. Ta av plattan och tillsätt lingonen.
Låt stå och dra minst en timme.
Lägg bären på pannacottan och servera.

Receptet är framtaget av

Dansukker