Ingredienser
4 dl vispgrädde
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
1 dl Dansukker Gelésocker Multi
10 myntablad
Topping
2 dl färska bär av valfri sort
Skal och saft från 1 lime
4 msk koncentrerad flädersaft
2 tsk Dansukker Florsocker
Instruktioner
Blanda grädde, vaniljsocker, gelésocker och mynta i en kastrull och koka i 30 sekunder. Sila upp myntabladen. Häll upp i burkar eller glas och ställ i kylskåpet för att stelna.
Skölj och ansa bären, blanda dem med limeskal och -saft, flädersaft och florsocker. Låt stå tills de ska läggas på pannacottan.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Julbak med variation
Julen är glädjens högtid. Och fikans! Baka vackra kakor att njuta av. Fyll brödburken med bullar och kakor, så har du alltid något gott att bjuda på till kaffet.

Julgodis
Julgodis är ett måste för alla som gillar sötsaker. Duka fram hemgjord knäck, kola, praliner och tryfflar på godisbordet. Oavsett om du gillar det klassiska julgodiset eller de mer avancerade alternativen så har vi receptet.

Julens småkakor
Julens kakor är så mycket mer än pepparkakor! Klassiska småkakor med en julig twist passar perfekt till julfikat på dukat fat eller som små julklappar för den pysslige. Eller varför inte låta dem vara en del av julpyntet i vackra burkar och skålar.

Julens godaste paket
De absolut finaste julklapparna är hemmagjorda. Öppna tomteverkstad i köket och känn hur julstämningen sprider sig när du gör din egen ätbara julklapp – perfekt som adventspresent eller under granen.

Juliga desserter
Mitt i vintern doftar det av klementin och saffran, dofter som skvallrar om att det finns platser där det inte är lika mörkt och kallt som i Norden. Här kommer lite fler goda smakkombinationer att överraska med efter julmaten.

Juldrycker
Julhelgen bjuder på många tillfällen att träffas och mingla, med något gott att dricka i handen. Här är förslag för både stora och små julfirare.