Ingredienser
Pannacotta
7 dl grädde
1,75 dl Dansukker Gelésocker Multi
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
Fermenterade krusbär
500 g krusbär
150 g Dansukker Strösocker
Yuzukräm
3,5 dl Dansukker Rörsocker Strö
zest och saft från 1 citron
90 g yuzujuice
2 dl vispgrädde
6 ägg
3 gelatinblad
Instruktioner
Pannacotta
Koka upp grädden med vaniljsocker och gelésockret.
Häll upp i valfri form och sätt i kylen tills det stelnat.
Fermenterade krusbär
Blanda strösocker och krusbär i en bunke och täck med lock.
Låt stå och jäsa i 48 timmar. Häll över i en kastrull och värm sakta upp till 75 grader.
Ta av från värmen och kyl ner.
Yuzukräm
Koka sakta upp rörsocker, citron, zest, yuzu, grädde och ägg till 85 grader. Tillsätt gelatin och mixa med stavmixer. Sila genom en finmaskig sil och mixa igen. Förvara i kyl.
Recept Joel Lindqvist
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.
 
			Halloween
Låt barnen klä ut sig, klä upp dig själv, och överraska med läskigt mumsiga godsaker.
 
			Baka med äpple och päron
Skörda från din trädgård eller plocka dem i butik och baka med äpple och päron! Paj är inte det enda du kan baka med äpple och päron, utan frukterna passar i många spännande bakverk och desserter. Smakrik Pärongalette med chèvre och saftiga äppelmunkar är några av de goda recept som vi har samlat här.
 
			Värmer gott när det är kallt
Här hittar du varianter på te, kaffe och varm choklad. Recept som passar allt ifrån att ta med sig ut i termos, till att avnjuta hemma, morgon, eftermiddag eller kväll.
 
			Festliga drinkar
Upptäck våra läckra recept på festliga drinkar och hitta en favorit för varje smak och tillfälle. Med Svensk Vit Sirap går det snabbt och enkelt att blanda goda drinkar – helt utan att koka sockerlag.
 
			Fira Kladdkakans dag 7 november!
Kladdkakan kan varieras med smaker som hasselnöt, kokos och chili och den kan även göras helt glutenfri. Servera med grädde eller glass och gärna några färgglada bär!
 
			Gör livet mustigare med Muscovado!
Upptäck skillnaden med Muscovadorörsocker du också! Sockret är fuktigt, finkornigt och har en unikt mustig och fyllig smakton. Ljus muscovado påminner om ljuvlig smörkola och den mörka har en fin ton av lakrits. Går utmärkt att använda i all sorts bakning, matlagning och i dryck. Bara att prova och njuta!
