Pannacotta-risgrynsgröt

Har du risgrynsgröt över efter julfirandet? Släng det inte! Gör en pannacotta-risgrynsgröt istället. Pannacotta-risgrynsgröt är en len efterrätt som förgyller middagarna även efter julhelgen.

4 burkar

25 minuter

Betyg (54 st)

Ingredienser

3 dl kokt risgrynsgröt
2 dl vispgrädde
3/4 dl Dansukker Gelésocker Multi

Garnering
hallon
pistagenötter

Instruktioner

Blanda gröt, grädde och gelésocker i en kastrull. Låt koka på låg värme i minst 30 sekunder. Rör om hela tiden så att pannacottan inte bränns vid.

Häll upp i 4 burkar, ställ i kylen för att stelna.

Toppa med hallon och hackade pistagenötter.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.