Pannacotta

Pannacotta är snabbt och enkelt att göra. Garnera gärna med lite frukt, bär eller bärsås.

2 portioner

30 minuter + 25 minuter i kylskåp

Betyg (1119 st)

Ingredienser

1/2 dl Dansukker Gelésocker Multi
2 dl grädde, valfri fetthalt

Smaksättning
1 tsk Dansukker Vaniljsocker eller
1 tsk Dansukker Vaniljsocker + 1 tsk Neskaffe eller
1/2 msk färsk, riven ingefära eller
1 msk juicekoncentrat

Instruktioner

Blanda samman gelésocker multi, grädde och eventuell smaksättning i en kastrull och koka i 1/2 minut. Häll upp i portionsglas.

Garnera gärna pannacottan med lite frukt, bär eller bärsås.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.