Ingredienser
Botten
100 g digestive
2 msk Dansukker Farinsocker
60 g smör
Fyllning
2 dl grädde
1 dl Dansukker Gelésocker Multi
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
250 g färskost
Dekoration
frukt och bär
Instruktioner
Börja med botten. Smält smör och tillsätt farinsocker. Mixa degestive och blanda i smörblandningen.
Tryck ut blandningen i botten och längs med kanterna i en pajform, ca 20 cm i diameter. Ställ i frysen.
Blanda grädde och gelésocker i en kastrull, koka värm till kokning och i ca 1 minut. Ta av kastrullen från spisen och tillsätt färskosten. Vispa med en elvisp till smeten är slät. Låt svalna några minuter.
Häll pannacottan över pajskalet och ställ i kylen ett dygn.
Skala frukten och skölj och rensa bären. Skär i mindre bitar och dekorera pajen.
Tips. Går lika bra att göra med veganska produkter.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.
Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!
Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.
Gör din egen glass
Gör din egen glass i sommar! För varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!
Sommardrinkar
Bjud någon du tycker om på en uppiggande drink med smak av sommar. Här hittar du läskande sommardrinkar för alla smaker och även alkoholfria alternativ.
Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.
Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.