Ingredienser
1 slanggurka
1 dl färskpressad citronsaft
1 dl vitvinsvinäger
1 dl Dansukker Svenskt Strösocker
1 rödlök
1/2 dl hackad persilja
2 krm salt
2 krm grovmald svartpeppar
Instruktioner
Skala gurkan, dela den på längden och ta bort kärnhuset. Skär gurkhalvorna i centimetertjocka bitar. Skala, halvera och skiva löken. Lägg gurka, lök och persilja i en serveringsskål.
Blanda samman citronsaft, vinäger och socker och häll över blandningen i skålen. Låt stå minst 1 timme innan serveringen.
Servera till grillat kött, gärna lite starkt kryddat. Om du vill spara den picklade gurkan, lägg den i en steriliserad glasburk. Förvara i kylskåp. Hållbarhet några dagar.
Var alltid noggrann med hygienen när du gör rårörda lingon och använd bara rena redskap och burkar.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Gör din egen glass
Varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.