Picklad rödlök med chili

Picklad rödlök och chili är ett jättegott tillbehör till de flesta maträtter och är dessutom väldigt enkelt att göra själv. Lyxa till fredagsmiddagen och använd din picklade rödlök och chili till hamburgare eller tacos.

1 burk

25 minuter

Betyg (18 st)

Ingredienser

2 rödlök
1 chili
1 dl 12% ättika
2 dl Dansukker Rörsocker Strö
3 dl vatten

Instruktioner

Skiva rödlöken i tunna skivor. Skölj och finhacka chilin. Lägg i en väl rengjord burk.

Koka ättika, socker och vatten tills sockret löst sig. Låt svalna något och häll över rödlöken och chilin. Låt svalna i kylen ca 1 timme. Förvaras kallt.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Gör din egen glass

Gör din egen glass i sommar! För varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika

Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Rabarberdags

Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Sommardrinkar

Bjud någon du tycker om på en uppiggande drink med smak av sommar. Här hittar du läskande sommardrinkar för alla smaker och även alkoholfria alternativ.

Goda grillsåser, marinader och rubs

Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Se till att du har svenskt socker i påsen.

När du väljer vårt svenska strösocker bidrar du till att stötta skånska sockerbetsodlare samtidigt som Sveriges inhemska produktion av livsmedel bevaras och stärks. Något som är viktigare än någonsin just nu. Läs varför här.