Picklad rödlök med chili

Picklad rödlök och chili är ett jättegott tillbehör till de flesta maträtter och är dessutom väldigt enkelt att göra själv. Lyxa till fredagsmiddagen och använd din picklade rödlök och chili till hamburgare eller tacos.

1 burk

25 minuter

Betyg (10 st)

Ingredienser

2 rödlök
1 chili
1 dl 12% ättika
2 dl Dansukker Rörsocker Strö
3 dl vatten

Instruktioner

Skiva rödlöken i tunna skivor. Skölj och finhacka chilin. Lägg i en väl rengjord burk.

Koka ättika, socker och vatten tills sockret löst sig. Låt svalna något och häll över rödlöken och chilin. Låt svalna i kylen ca 1 timme. Förvaras kallt.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.