Ingredienser
175 g mörk choklad
80 g pistagenötter
30 g smör
1 dl vispgrädde
3/4 dl Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
Alternativ smaksättning
rivet skal från 1 ekologisk apelsin
Garnering
pistagenötter, hackade
Instruktioner
Finhacka choklad och pistagenötter och ställ åt sidan. Koka upp smör, grädde och muscovadorörsocker. Blanda i chokladen och rör till en jämn smet. Häll i pistagenötterna och smaksättningen om så önskas.
Häll tryffeln i en skål med hällpip och fyll formarna direkt. Garnera med pistagenötter. Förvara svalt.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.
Bjud på frasiga våfflor
Fira våffeldagen med att bjuda på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt.
Påskens godsaker
Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.
Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.
Värmer gott när det är kallt
Här hittar du varianter på te, kaffe och varm choklad. Recept som passar allt ifrån att ta med sig ut i termos, till att avnjuta hemma, morgon, eftermiddag eller kväll.
Citrusmarmelader
Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig. Använder du dessutom vårt Syltsocker gör du din egen marmelad på några minuter.
Ljuvlig choklad
Mmm! Finns det något godare än en riktigt fyllig och smarrig chokladkaka som får livsandarna att jubla. Som en extra guldkant på tillvaron eller som avslutning på en god måltid.