Ingredienser
100 g krossade digestivekex
1/2 dl Dansukker Farinsocker
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
1/2 dl hackade hasselnötter, kan uteslutas
75 g smält smör eller margarin
Fyllning
3 dl vispgrädde
1/2 dl tropisk nektar
1 dl Dansukker Gelésocker Multi
1 dl kesella eller färskost
Topping
4 dl hallon
2 dl vatten
2 dl Dansukker Gelésocker Multi
Instruktioner
Blanda samman ingredienserna till bottnen och tryck ut i formar. Ställ i kylskåp för att stelna.
Blanda grädde, nektar och gelésocker i en kastrull och koka blandningen i en halv minut. Låt svalna något innan kesellan blandas i. Bre ut fyllningen i formen och ställ i kylskåp för att stelna.
Fördela hallonen på fyllningen i formarna. Blanda ingredienserna till toppingen i en kastrull och koka i en halv minut. Låt svalna något innan det hälls över fyllningen i formen. Ställ i kylskåp för att stelna.
Hallonen kan bytas ut mot jordgubbar eller blåbär.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Gör din egen glass
Varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.