Ingredienser
100 g krossade digestivekex
1/2 dl Dansukker Farinsocker
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
1/2 dl hackade hasselnötter, kan uteslutas
75 g smält smör eller margarin
Fyllning
3 dl vispgrädde
1/2 dl tropisk nektar
1 dl Dansukker Gelésocker Multi
1 dl kesella eller färskost
Topping
4 dl hallon
2 dl vatten
2 dl Dansukker Gelésocker Multi
Instruktioner
Blanda samman ingredienserna till bottnen och tryck ut i formar. Ställ i kylskåp för att stelna.
Blanda grädde, nektar och gelésocker i en kastrull och koka blandningen i en halv minut. Låt svalna något innan kesellan blandas i. Bre ut fyllningen i formen och ställ i kylskåp för att stelna.
Fördela hallonen på fyllningen i formarna. Blanda ingredienserna till toppingen i en kastrull och koka i en halv minut. Låt svalna något innan det hälls över fyllningen i formen. Ställ i kylskåp för att stelna.
Hallonen kan bytas ut mot jordgubbar eller blåbär.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider
Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.