Pumpamarmelad med kokos

Fira årets Halloween med en ordentlig frukost! Med hemgjorda scones och pumpamarmelad med kokos kan det inte bli fel. Denna pumpamarmelad går snabbt och enkelt att göra, och har en härlig nyans av kokosmjölk.

cirka 1 1/2 kg

Betyg (14 st)

Ingredienser

500 g pumpakött
1 citron, saft och skal
2 1/2 dl kokosmjölk
1/2 kg Dansukker Syltsocker

Instruktioner

Blanda pumpakött, citronsaft och –skal samt kokosmjölk i en gryta och sjud under omrörning i 15 minuter. Mosa eller mixa massan. Häll tillbaka i grytan och tillsätt syltsockret. Koka under omrörning i 5 minuter. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar.
Förslut. Förvara svalt.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Jul med smak av svensk sirap!

Här bjuder vi på våra godaste recept som förgyller både lussefika, glöggmingel, tomte-väntan och julbord. Alla är bakade och blandade med Sveriges enda svenska sirap – Dansukkers. Njut!

Det enda svenska strösockret!

Nu har vi tagit fram en ny design på vårt Från Sverige-märkta strösocker. Allt för att göra det enklare för dig att välja svenskt!

Pepparkakor

Finns det något bättre än doften av nybakade pepparkakor? Ja, det skulle väl i så fall vara smaken av dem.

Julgodis

Julgodis är ett måste för alla som gillar sötsaker. Duka fram hemgjord knäck, kola, praliner och tryfflar på godisbordet.

Baka med saffran

Saffran har en härlig rund och aromatisk karaktär som passar perfekt i bakning och är en uppskattad krydda världen över.

Julens godaste recept

Det är få tider på året som är så mysiga som runt jul. Här hittar du julens bakverk, godis, pyssel, drycker, mat och desserter.