Rabarber- och hallonsylt

Rabarber och hallon är en riktigt härlig kombo! Gör din egen rabarber- och hallonsylt som du kan fylla dina bakverk med. Utmärkt sylt till dina syltkakor.

1 burk

25 minuter

Betyg (24 st)

Ingredienser

250 g rabarber
250 g hallon
250 g Dansukker Syltsocker

Instruktioner

Skölj rabarber, rensa hallon och skiva rabarbern i mindre bitar. Lägg i en kastrull tillsammans med syltsocker.

Låt koka cirka 6 minuter. Skumma väl och mixa sylten om så önskas.

Häll upp på varm, väl rengjord burk. Förslut. Förvara svalt.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.