Risgrynsgröt med hallongelé

Risgrynsgröt med hallongelé

6 portioner
Avsluta julmiddagen med en efterlängtad favorit, risgrynsgröt toppad med hallongelé.
Risgrynsgröt med hallongelé
Betyg (0st)

Ingredienser

  • 3 dl risgrynsgröt
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 tsk Dansukker Vaniljsocker

Gelé

  • 400 g djupfrysta hallon
  • 4 dl utspädd hallonsaft
  • 2 dl Dansukker Gelésocker Multi

Vispa grädden fast och vänd ner i gröten. Rör i vaniljsockret. Lägg gröten i portionsglas. Fördela hallonen ovanpå gröten. Blanda saften och gelésockret i en kastrull och koka 30 sekunder. Låt svalna något innan gelén hälls över hallonen. Ställ i kylskåp till serveringen.

Receptet är framtaget av

Dansukker

;