Ingredienser
Rödbetssockerkaka
1 dl mandelmjöl
2,5 dl rödbetssaft
4 st äggvita
4 st äggula
0,5 dl Dansukker Strösocker
0,5 dl mjöl
Mörk chokladmousse
5 dl mjölk
3 st gelatinblad
3 dl mörk choklad
5 dl grädde, vispad
Maltsmulor
2 dl Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
2 dl mandelmjöl
2 dl vetemjöl
2 dl kakao
1 dl malt
2 dl smör, smält
1 nypa salt
Instruktioner
Rödbetssockerkaka
Mixa och fyll upp i sifon.
Micra på full effekt i 40 sek.
Mörk chokladmousse
Koka upp mjölken. Ta av från värmen och tillsätt gelatin. Häll över chokladen och mixa slät. Vid 35 grader tillsätt vispad grädde.
Maltsmulor
Blanda de torra ingredienserna och tillsätt smöret.
Baka 20 minuter på 160 grader och sedan 20 minuter på 140 grader.
Recept Joel Lindqvist
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider
Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.