Ingredienser
4 äggvitor
1 dl Dansukker Svenskt Strösocker
100 g russin
100 g valnötter, hackade
100 g mandelmjöl
Instruktioner
Vispa äggvitan till ett hårt skum, tillsätt sockret under konstant omrörning.
Vispa tills smeten är vit och glansig.
Sätt ugnen på 150 °C och klä en plåt med bakplåtspapper.
Blanda försiktigt ner russin, valnötter och mandelmjöl i äggvitan.
Klicka ut smeten på plåten med hjälp av två teskedar, lämna gott om utrymme emellan.
Baka dem i cirka 25 minuter, låt svalna och förvara torrt.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.
Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!
Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.
Gör din egen glass
Gör din egen glass i sommar! För varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!
Sommardrinkar
Bjud någon du tycker om på en uppiggande drink med smak av sommar. Här hittar du läskande sommardrinkar för alla smaker och även alkoholfria alternativ.
Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.
Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.