Ingredienser
225 g smör, rumsvarmt
3/4 dl Dansukker Florsocker
1/4 tsk salt
2 tsk Dansukker Vaniljsocker
3 msk Maizena
2 dl kokosflingor
5 dl vetemjöl
5 dl Dansukker Florsocker till att rulla kakorna i
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 °C, förbered en plåt med bakplåtspapper och ställ åt sidan.
Vispa smöret tills det är krämigt och tillsätt florsockret och salt, blanda väl.
Tillsätt vaniljsocker, Maizena och kokosflingor.
Fortsätt att blanda på låg hastighet och tillsätt mjölet lite i taget, tills smeten är jämn.
Rulla smeten till bollar (1 msk smet till en boll), lägg på plåten och baka den i 16 – 18 minuter.
Ta ut bollarna och låt svalna några minuter innan de rullas i rikligt med florsocker. Lägg dem på ett galler och låt svalna helt.
Rulla bollarna ytterligare en gång i florsocker innan servering.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider
Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.