Trifle på överbliven sockerkaka

- Recept Theresia Franklin
En trifle är en enkel efterrätt som serveras i en stor skål eller i portionsglas. Gott, smidigt och ett smart sätt att ta vara på överbliven mjuk kaka och sista sylten i burken.

Betyg (5 st)

Ingredienser

sockerkaka i skivor eller bitar
valfri sylt (gärna syrlig)
lättvispad grädde
färska bär att dekorera med

Instruktioner

Varva sockerkaksskivor, sylt och grädde i ett glas. Toppa med lite extra grädde och färska bär.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Sprid kärlek på Alla Hjärtans Dag

Bjud på fika med något extra gott som är en fröjd såväl för ögat som för gommen. Och din Valentin blir garanterat glad.

Säsong för Semlor

Semlor, eller fastlagsbullar, finns i en rad olika varianter. Inspireras av våra recept och bjud på egna semlor.

Vinterutflykter

Fyll på med energi i sportlovsbacken. Här har vi samlat goda recept som passar perfekt till utflykten och kan enkelt packas i termosen och ryggsäcken.

Citrusmarmelader

Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig.

Värmer gott när det är kallt

Varma drycker är bra under alla årstider i vårt lynniga, nordiska klimat. Men framförallt uppskattas de att värma sig med på vintern efter en tur i skidbacken.

Det enda svenska strösockret!

Nu har vi tagit fram en ny design på vårt Från Sverige-märkta strösocker. Allt för att göra det enklare för dig att välja svenskt!