Brun Farin Strö

Brun Farin Strö är ett finkornigt brunt socker från svenska sockerbetor som blandats med rörsockersirap. Ett brunt torrt socker som ger härlig färg och smak i bakverk och matlagning.
Passar utmärkt i småkakor, fyllningar och desserter men adderar även extra krydda till såser, marinader och huvudrätter.

Mått och vikt: Brun Farin Strö
1 dl = ca 90 g
1 msk  = ca 15 g
1 tsk = ca 5 g

Tips
- Testa att byta ut en dl av Strösockret med Brun Farin Strö nästa gång du bakar en chokladkaka eller småkakor. Det adderar extra smak.
- För en gyllene sockerkaka med mycket smak, byt ut Strösocker med Brun Farin Strö
- Ett gammalt husmorstips är att blanda 120 g Brun Farin Strö med 380 g strösocker så får du 500 g Ljus Farin. En produkt som fanns förr.
- Prova att rulla kycklingfiléerna i Brun Farin Strö innan du steker dem eller blanda i lite Brun Farin Strö i fiskpaneringen. 

Näringsvärde per 100 g

Energi 1650 kJ/390 kcal
Fett 0 g
- varav mättat fett 0 g
Kolhydrat 97 g
- varav sockerarter 88 g
Protein 0 g
Salt 0,03 g


Ingredienser: Strösocker från svenska sockerbetor, florsocker, maltodextrin, rörsockersirap och potatisstärkelse.


Recept

Recept med Brun Farin Strö »

Våffeldagen

Den 25 mars firar vi Våffeldagen. Och vad passar då bättre än att bjuda på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt.

Påskens godsaker

Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.

Pannkakor

Barn älskar pannkakor. Och det gör vuxna med. Pannkakor är perfekta som mellanmål, utflyktsmat, brunch eller efterrätt – och så är de lätta att variera med olika goda tillbehör.

Citrusmarmelader

Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig.

Värmer gott när det är kallt

Varma drycker är bra under alla årstider i vårt lynniga, nordiska klimat. Men framförallt uppskattas de att värma sig med på vintern efter en tur i skidbacken.

Se till att du har svenskt socker i påsen.

När du väljer vårt svenska strösocker bidrar du till att stötta skånska sockerbetsodlare samtidigt som Sveriges inhemska produktion av livsmedel bevaras och stärks. Något som är viktigare än någonsin just nu. Läs varför här.