Brun Farin Strö

Brun Farin Strö är ett finkornigt brunt socker från svenska sockerbetor som blandats med rörsockersirap. Ett brunt torrt socker som ger härlig färg och smak i bakverk och matlagning.
Passar utmärkt i småkakor, fyllningar och desserter men adderar även extra krydda till såser, marinader och huvudrätter.

Mått och vikt: Brun Farin Strö
1 dl = ca 90 g
1 msk  = ca 15 g
1 tsk = ca 5 g

Tips
- Testa att byta ut en dl av Strösockret med Brun Farin Strö nästa gång du bakar en chokladkaka eller småkakor. Det adderar extra smak.
- För en gyllene sockerkaka med mycket smak, byt ut Strösocker med Brun Farin Strö
- Ett gammalt husmorstips är att blanda 120 g Brun Farin Strö med 380 g strösocker så får du 500 g Ljus Farin. En produkt som fanns förr.
- Prova att rulla kycklingfiléerna i Brun Farin Strö innan du steker dem eller blanda i lite Brun Farin Strö i fiskpaneringen. 

Näringsvärde per 100 g

Energi 1650 kJ/390 kcal
Fett 0 g
- varav mättat fett 0 g
Kolhydrat 97 g
- varav sockerarter 88 g
Protein 0 g
Salt 0,03 g


Ingredienser: Strösocker från svenska sockerbetor, florsocker, maltodextrin, rörsockersirap och potatisstärkelse.


Recept

Recept med Brun Farin Strö »

Choklad- och tahinikakor

Gör livet mustigare med Muscovado!

Upptäck skillnaden med Muscovadorörsocker du också! Sockret är fuktigt, finkornigt och har en unikt mustig och fyllig smakton. Går utmärkt att använda i all sorts bakning, matlagning och i dryck.

Halloweendammsugare

Halloween

Låt barnen klä ut sig, klä upp dig själv, och överraska med läskigt mumsiga godsaker.

Päronkaka med rosmarin

Baka med äpple och päron

Skörda från din trädgård eller plocka dem i butik och baka med äpple och päron! Paj är inte det enda du kan baka med äpple och päron, utan frukterna passar i många spännande bakverk och desserter.

Äppelmos

Älskade äpplen

En av de frukter som är sist ut på sommaren är äpplet – läckert, saftigt och gott. Det går att göra så mycket med det. Vi har både läckra bakrecept med färska äpplen och förslag på hur du kan njuta av dina äpplen längre, som saft, äppelmarmelad eller äpplegelé.

Chokladbiskvier

Ljuvlig choklad

Mmm! Finns det något godare än en riktigt fyllig och smarrig chokladkaka som får livsandarna att jubla. Som en extra guldkant på tillvaron eller som avslutning på en god måltid.

Traditionell lingonsylt

Läckert med lingon

Visst är det läckert med lingon! Dessutom har bären många användningsområden. Vi använder lingonen bland annat i kakor, till sylt eller varför inte göra lingonsaft? Nedan hittar du våra syrliga lingonrecept.