Äggsallad med kapris

Äggsallad med kapris

cirka 6-8 portioner
Krämig äggsallad med kapris är fantastiskt gott. Snabb sallad att blanda ihop med smaker av ägg, kapris, dill, rödlök och inlagd sill. Passar med rågknäcke.
Äggsallad med kapris
Betyg (0st)

Ingredienser

2 msk krossade senapsfrön
1/2 dl Dansukker Glykossirap
1 dl crème fraiche 38%
1/2 dl majonnäs
6 kokta, hackade ägg
1 dl kapris
1/2 dl finhackad dill
1 dl finhackad rödlök
3 dl finhackad, inlagd sill

Rör ut senapsfröna i sirapen. Blanda i crème fraiche och majonnäs. Tillsätt övriga ingredienser. Låt stå i kylskåp i ett dygn för att mogna i smak. Servera salladen till grovt bröd eller knäckebröd.

Receptet är framtaget av

Dansukker

;