Äggsallad med kapris

Krämig äggsallad med kapris är fantastiskt gott. Snabb sallad att blanda ihop med smaker av ägg, kapris, dill, rödlök och inlagd sill. Passar med rågknäcke.

cirka 6-8 portioner

Betyg (0 st)

Ingredienser

2 msk krossade senapsfrön
1/2 dl Dansukker Glykossirap
1 dl crème fraiche 38%
1/2 dl majonnäs
6 kokta, hackade ägg
1 dl kapris
1/2 dl finhackad dill
1 dl finhackad rödlök
3 dl finhackad, inlagd sill

Instruktioner

Rör ut senapsfröna i sirapen. Blanda i crème fraiche och majonnäs. Tillsätt övriga ingredienser. Låt stå i kylskåp i ett dygn för att mogna i smak. Servera salladen till grovt bröd eller knäckebröd.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.