Ingredienser
Botten
200 g sötmandel
3 dl Dansukker Florsocker
2 äggvitor
Kräm
150 g smör
1 1/2 dl Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
1 msk kakao
2 äggulor
Glasyr
150 g choklad, ljus eller mörk, av hög kvalitet
2 msk kokosfett eller 1 msk olja
Instruktioner
Mal mandeln. Blanda mandel och florsocker. Tillsätt vitorna och arbeta samman till en slät smet. Skeda upp smeten i småkaksformar. Grädda mitt i ugnen i 200 °C i cirka 15 minuter. Låt kallna. Rör smör och muscovadorörsocker smidigt. Sikta ner kakaon och rör i äggulorna. Fördela fyllningen på bottnarna. Sätt in kakorna i frysen i 30 minuter. Smält chokladen och kokosfettet över vattenbad. Doppa krämen på kakorna i den smälta chokladen. Ställ i kylskåp för att stelna. Förvaras i kylskåp.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Sprid kärlek på Alla Hjärtans Dag
Bjud på fika med något extra gott som är en fröjd såväl för ögat som för gommen. Och din Valentin blir garanterat glad.

Säsong för Semlor
Semlor, eller fastlagsbullar, finns i en rad olika varianter. Inspireras av våra recept och bjud på egna semlor.

Vinterutflykter
Fyll på med energi i sportlovsbacken. Här har vi samlat goda recept som passar perfekt till utflykten och kan enkelt packas i termosen och ryggsäcken.

Citrusmarmelader
Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig.

Värmer gott när det är kallt
Varma drycker är bra under alla årstider i vårt lynniga, nordiska klimat. Men framförallt uppskattas de att värma sig med på vintern efter en tur i skidbacken.

Det enda svenska strösockret!
Nu har vi tagit fram en ny design på vårt Från Sverige-märkta strösocker. Allt för att göra det enklare för dig att välja svenskt!