Ingredienser
2 ägg
2 dl Dansukker Farinsocker
100 g smör eller margarin
100 g mörk choklad
1 1/2 dl hackade valnötter
2 dl vetemjöl
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
1 tsk bakpulver
Instruktioner
Vispa samman ägg och socker. Smält matfettet och rör ner det i äggsmeten. Bryt chokladen i bitar och smält den över vattenbad eller på låg effekt i mikro. Rör ner chokladen i smeten. Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver. Hacka valnötterna och blanda ner i smeten tillsammans med mjölblandningen. Häll upp smeten i små formar och grädda mitt i ugnen i 200 °C i cirka 12 minuter.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Himmelska hallon
Våra himmelska hallon är med sin söta smak perfekt till bakverk och desserter.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.