Ingredienser
250 g cashewnötter
1-2 tsk malen kardemumma
3/4 dl Dansukker EKO Socker
1 nypa salt
2-4 msk solrosolja, beroende på vilken konsistens som önskas
Instruktioner
Rosta cashewnötter i en torr stekpanna. Ställ åt sidan för att svalna.
Mal cashewnötter, kardemumma, socker salt och solrosolja i en mixer tills blandningen är krämig. Tillsätt mer olja om det behövs.
Häll cashewkrämen i en väl rengjord burk, slut väl och förvara i kylskåp.
Cashewkrämen kan förvaras några veckor i kylskåpet.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Gör din egen glass
Varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.