Fläderpannacotta med limemarinerade bär

Pannacotta, en av Italiens mest traditionella desserter. Tillsätt flädersaft i pannacottan och toppa med limemarinerade bär för en somrigare smak.

4 portioner

2 timmar

Betyg (199 st)

Ingredienser

4 dl vispgrädde
1/2 dl koncentrerad flädersaft
1 dl Dansukker Gelésocker Multi
4 dl bär av valfri sort
Skal och saft från 1 lime, gärna obesprutad
1/2 dl Dansukker Rörsocker Strö
2 tsk Dansukker Vaniljsocker

Instruktioner

Blanda grädde, saft och gelésocker i en kastrull och koka i en halv minut. Häll upp i fyra glas och ställ i kylskåp för att stelna.

Skölj och ansa bären, blanda dem med limeskal och -saft, socker och vaniljsocker.

Låt stå tills de ska läggas på pannacottan.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Våfflor med salt karamell, banan och bär

Bjud på frasiga våfflor

Fira våffeldagen med att bjuda på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt.

Cheesecake med mangocurd och pistagebotten

Påskens godsaker

Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.

Blondies med krusbärsmarmelad

Baka i långpanna

Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.

Varm kaffedryck

Värmer gott när det är kallt

Här hittar du varianter på te, kaffe och varm choklad. Recept som passar allt ifrån att ta med sig ut i termos, till att avnjuta hemma, morgon, eftermiddag eller kväll.

Citrusmarmelad med saffran

Citrusmarmelader

Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig. Använder du dessutom vårt Syltsocker gör du din egen marmelad på några minuter.

Brownie med mjölkchokladganache och pekannötter

Ljuvlig choklad

Mmm! Finns det något godare än en riktigt fyllig och smarrig chokladkaka som får livsandarna att jubla. Som en extra guldkant på tillvaron eller som avslutning på en god måltid.