Halloween cake pops

Baka din favoritkaka och gör smarriga cake pops, enkelt och rysligt gott! Låt fantasin flöda och skapa dina egna läskiga varelser med hjälp av sockerpasta eller strössel.

Betyg (17 st)

Ingredienser

500g kaka (gärna choklad-, citron- eller morotskaka)
150 g färskost
300 g ljus eller mörk blockchoklad
Träspett  
Sockerpasta till garnering

Instruktioner

Smula ner kakan i en bunke och blanda med färskosten till en smidig deg. Rulla cirka 3 centimeter stora bollar och lägg på en tallrik. Ställ in i frysen i cirka 20 minuter. Smält chokladen över vattenbad. Ta ut bollarna ur frysen och doppa cirka 1 centimeter av spettet i choklad och stick ner i bollen och låt stelna. Doppa sedan bollarna försiktigt i chokladen och låt rinna av. Ställ in i kylen.

Fladdermus:

Kavla ut sockerpastan cirka 2–3 mm tjock. Rita vingar på ett tjockare papper och använd som mall. Stansa ut vingar, ögon och huggtänder. Forma små horn. Använd resterande smält choklad för att fästa dekorationen på bollarna. 

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Sprid kärlek på Alla Hjärtans Dag

Bjud på fika med något extra gott som är en fröjd såväl för ögat som för gommen. Och din Valentin blir garanterat glad.

Säsong för Semlor

Semlor, eller fastlagsbullar, finns i en rad olika varianter. Inspireras av våra recept och bjud på egna semlor.

Vinterutflykter

Fyll på med energi i sportlovsbacken. Här har vi samlat goda recept som passar perfekt till utflykten och kan enkelt packas i termosen och ryggsäcken.

Citrusmarmelader

Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig.

Värmer gott när det är kallt

Varma drycker är bra under alla årstider i vårt lynniga, nordiska klimat. Men framförallt uppskattas de att värma sig med på vintern efter en tur i skidbacken.

Det enda svenska strösockret!

Nu har vi tagit fram en ny design på vårt Från Sverige-märkta strösocker. Allt för att göra det enklare för dig att välja svenskt!