1/2 dl flytande margarin
1 dl mjölk
2 ägg
2 dl Dansukker Strösocker
2 tsk Dansukker Vaniljsocker
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
Dekoration
Dansukker Florsocker
Sätt ugnen på 175 °C. Smöra och bröa en form som rymmer 1 1/2 liter. Värm mjölken.
Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt margarinet och den varma mjölken. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och sikta ner i smeten. Häll upp i formen och grädda i nedre delen av ugnen i cirka 35 minuter. Låt sockerkakan vila ett par minuter i formen innan den stjälps upp. Låt svalna.
Lägg en schablon på kakan och dofta över florsocker.
Schablonen kan du printa ut nedan
Pumpa 1: Skär eller klipp ut de svarta detaljerna.
Pumpa 2: Skär eller klipp ut de vita detaljerna, samt hela pumpan.
Receptet är framtaget av