Halloweenkaka

Enklast tänkbara. Baka en sockerkaka!
Halloweenkaka
Betyg: (0st)

Ingredienser

1/2 dl flytande margarin
1 dl mjölk
2 ägg
2 dl Dansukker Strösocker
2 tsk Dansukker Vaniljsocker
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver

Dekoration
Dansukker Florsocker

Sätt ugnen på 175 °C. Smöra och bröa en form som rymmer 1 1/2 liter. Värm mjölken.

Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt margarinet och den varma mjölken. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och sikta ner i smeten. Häll upp i formen och grädda i nedre delen av ugnen i cirka 35 minuter. Låt sockerkakan vila ett par minuter i formen innan den stjälps upp. Låt svalna.

Lägg en schablon på kakan och dofta över florsocker.

Schablonen kan du printa ut nedan

Pumpa 1: Skär eller klipp ut de svarta detaljerna.

Pumpa 2: Skär eller klipp ut de vita detaljerna, samt hela pumpan.

Receptet är framtaget av

Dansukker