Ingredienser
200 g rumsvarmt smör
1 1/4 dl Dansukker Florsocker
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
4 1/4 dl vetemjöl
Garnering
1 äggvita
100 g finhackade hasselnötter
Topping
100 g mjuk nougat
50 g mörk choklad
1 msk Dansukker Glykossirap
Instruktioner
Börja med att hacka nötterna fint. Arbeta samman ingredienserna till degen. Ta upp degen på arbetsbänken och dela degen i 40 bitar. Forma runda kakor som penslas med äggvita och sedan doppas i nöthacket. Gör en fördjupning mitt i varje kaka. Lägg på plåtar med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 175 °C i cirka 15 minuter. Låt svalna på galler.
Smält samman ingredienserna till toppingen i en skål över vattenbad. Låt svalna innan blandningen vispas med elvisp. Klicka eller spritsa ut toppar på kakorna. Förvaras svalt.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Gör din egen glass
Varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.