Kardemumma-pannacotta med ananas och granatäpple

4 portioner
Kardemumma-pannacotta med ananas och granatäpple
Betyg: (19st)

Ingredienser

5 dl vispgrädde
1 tsk mald kardemumma
1 dl Dansukker Gelésocker Multi

Gelé
4 skivor ananas, färsk eller konserverad
1 granatäpple, kärnorna
1 dl ananasjuice
1 dl vatten
2 dl Dansukker Gelésocker Multi

Blanda vispgrädde, kardemumma och gelésocker i en kastrull. Koka upp och koka därefter i en halv minut. Häll upp i snygga glas eller skålar. Ställ i kylskåp för att stelna. Skär ananasen i bitar och blanda med granatäpplekärnorna. Fördela blandningen på pannacottan. Häll juice, vatten och gelésocker i en kastull. Koka upp och koka därefter i en halv minut. Låt svalna något innan den fördelas över frukten. Ställ i kylskåp till serveringen.

Receptet är framtaget av

Dansukker