Gör din
egen glass

Gör din egen glass i sommar! För varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Basrecept glass

Jordgubbsgelato

Isglass med skogsbär och mynta

Vaniljgelato

Glasspinnar

Yoghurtglass

Hallonkolasås

Koka din egen kolasås och tillsätt hallon, en magisk kombination.

Hallonpaj-glass

Glasstårta med svarta vinbär och kola

Kardemummaglass

Glykossirap gör glassen krämig och mjuk

Glykossirapen hämmar kristallisering och när man använder glykossirap i glass får den en krämig och mjuk konsistens. Glykossirap är en blandning av olika sockerarter som utvinns ur vetestärkelse. Skillnaden mellan glukossirap och våra andra sirapssorter ligger i råvaran. Glykossirapen är dessutom inte lika söt som vanlig sirap.

Vaniljglass

Cookiesandwich

Björnbärsglass

Hemmagjord isglass

Päronglass med nougatkolasås

Ice pops: Choklad

Karamellsås

Gör din egen karamellsås att ringla över glassen.

Cheesecakeglass med svarta vinbär

Yoghurtglass - med smak av muscovado och lakrits

Hasselnötsglass med hallon

Avocadoglass med jordgubbar

Italiensk Hallonglass

Muscovadoglass

Fler recept på glass hittar du här

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.