Knäckfudge

- Recept Katarina Kling
Ni måste testa mina knäckfudge. Det är en fudge som är gjord på ljust muscovadorörsocker och glykossirap. Det ljusa muscovadorörsockret påminner lite smörkola i smaken och blir otroligt gott att göra fudge på.

Betyg (43 st)

Ingredienser

3 dl vispgrädde
2 dl Dansukker Ekologisk Ljus Sirap
4 msk Dansukker Glykossirap
4 dl Dansukker Ljust Muscovadorörsocker
50 gram smör
100 gram hackad vit choklad
1 dl hackad sötmandel

Instruktioner

Blanda vispgrädde, ljus sirap, glykossirap och ljust muscovadorörsocker i en kastrull. Och låt koka
på medelvärme till 120 grader.

Ha i den hackade chokladen, smör och mandel och rör om. Häll i en form klädd med bakplåtspapper.

Ställ svalt tills den har stelnat och skär den sedan i bitar.

Recept Katarina Kling

Katarinas blogg: Klings Kitchen

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Våfflor med salt karamell, banan och bär

Bjud på frasiga våfflor

Fira våffeldagen med att bjuda på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt.

Påskig Rocky Road

Påskens godsaker

Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.

Blondies med krusbärsmarmelad

Baka i långpanna

Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.

Varm kaffedryck

Värmer gott när det är kallt

Här hittar du varianter på te, kaffe och varm choklad. Recept som passar allt ifrån att ta med sig ut i termos, till att avnjuta hemma, morgon, eftermiddag eller kväll.

Citrusmarmelad med saffran

Citrusmarmelader

Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig. Använder du dessutom vårt Syltsocker gör du din egen marmelad på några minuter.

Brownie med mjölkchokladganache och pekannötter

Ljuvlig choklad

Mmm! Finns det något godare än en riktigt fyllig och smarrig chokladkaka som får livsandarna att jubla. Som en extra guldkant på tillvaron eller som avslutning på en god måltid.