Läckerbitar

cirka 30 stycken

Betyg (76 st)

Ingredienser

Botten
1 burk jordnötssmör, 350 gram
2 dl Dansukker Ljus Sirap
1 dl Dansukker Rörsocker Strö
1 dl kokosflingor
1 dl hackade hasselnötter
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
1 liter K-special

Garnering
200 g mörk choklad
200 g mjuk nougat (Odense) 

Instruktioner

Koka upp alla ingredienserna till bottnen, utom flingorna, i en gryta. Rör i flingorna. Klä en liten långpanna, cirka 25 x 35 cm, med plastfilm och bre ut smeten i denna. Ställ för att stelna. Smält choklad och nougat i en skål över vattenbad. Bre chokladblandningen över kakan. Ställ för att stelna. Förvara svalt. 

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.