Ingredienser
50 g smör, rumstempererat
2 1/2 dl mjölk
2 msk Dansukker Brödsirap
7 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
2 tsk bakpulver
Smaksättning 1
2 dl riven ost
2 tsk oregano
Smaksättning 2
2 dl parmesanost
1 msk pesto rosso
Instruktioner
Förbered degen till pinnbrödet hemma och ta med i en påse. Blanda ihop alla ingredienser till pinnbrödet i en bunke. Arbeta degen jämn.
Om du vill, tillsätt valfri smaksättning och arbeta degen jämn. Om det behövs tillsätt lite extra vetemjöl så att degen inte blir för kladdig.
Ta med degen ut. Dela degen i 16 bitar och rulla ut bitarna till längder mellan dina händer. Snurra längderna runt pinnar och grilla.
Vill du göra pinnbröden i ugnen kan du snurralängderna till snäckor och grädda i 10-15 minuter i mitten av ugnen på 200°C, varmluft.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Gör din egen glass
Varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.