Minikokostoppar med choklad

cirka 40 stycken

Betyg (35 st)

Ingredienser

75 g smör, rumsvarmt
2 1/2 dl Dansukker Rörsocker Strö
7 dl riven kokos
äggvita från 3 stora ägg
rivet limeskal från 1 lime, gärna obesprutad

Topping
100 g mörk choklad
kokosflakes

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 °C.
Rör samman mjukt smör och socker.
Tillsätt kokos och äggvitorna och blanda väl. Rör ner limeskalet.
Klicka ut smeten och forma till små toppar på en plåt med bakplåtspapper. Baka mitt i ugnen i 8–12 minuter.
Ta ut och låt svalna. Smält choklad och ringla över, strö över kokos.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Himmelska hallon

Våra himmelska hallon är med sin söta smak perfekt till bakverk och desserter.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.