Non stop-kakor

ca 30 stycken

Betyg (0 st)

Ingredienser

100 g mjukt smör
1 dl Dansukker Farinsocker
2 msk Dansukker Ljus Sirap
1 msk Dansukker Vaniljsocker
2 dl vetemjöl
1/2 tsk bikarbonat
1 dl Non stop

Instruktioner

Sätt ugnen på 175°C.

Ta fram en bunke.

Lägg i smör, farinsocker, sirap och vaniljsocker. Rör om med en slev så att det blir en smet.

Blanda mjöl och bikarbonat i en annan bunke.

Häll mjölblandningen i smeten. Knåda ihop till en deg med händerna.

Dela degen i 3 delar och forma till rullar som är 30 cm långa.

Lägg rullarna på en plåt med bakplåtspapper. Tryck in Non stop i degen.

Grädda i mitten av ugnen 10 min.

Skär längderna i lagom stora kakor.

Häll upp ett glas mjölk och doppa!

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.