Ingredienser
Pepparkaksparfait
6 äggulor
1 dl Dansukker Florsocker
1/2 dl Dansukker Glykossirap
6 dl vispgrädde
150 g (1 pkt) pepparkakor
Garnering
50 g lingon
Instruktioner
Gör karamellsåsen och låt den svalna.
Gör parfaiten enligt grundreceptet. Vispa äggulor, socker och glykossirap poröst. Vispa grädden i en annan skål. Blanda äggsmeten och grädden.
Mixa pepparkakorna och lägg ett lager i botten av en plastfolieklädd brödform. Häll på ett lager parfait och ringla över karamellsås. Rör lite så att det blir spår av karamellsås i parfaiten. Upprepa och toppa slutligen med pepparkakssmulor.
Frys i 4-5 timmar. Ta ut från frysen ca 20 minuter innan servering och toppa med lingon.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Gör din egen glass
Varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.