Pepparkakssnurror

50 stycken

Betyg (0 st)

Ingredienser

1/6 av pepparkaksdegen, se recept på pepparkaksdeg

Mandeldeg
200 g skalad, mald mandel
200 g Dansukker Florsocker
1 äggvita

Instruktioner

Kavla ut pepparkaksdegen till en tunn platta. Blanda samman den malda mandeln med florsocker och äggvita och bre ovanpå pepparkaksplattan. Rulla samman. Skär i halv centimeter tjocka skivor som läggs på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 200° i cirka 8 minuter. Låt svalna på galler. Förvara kakorna torrt och svalt.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.