Ingredienser
2 msk olja
1 msk currypulver
2 tsk Dansukker Farinsocker
500 g tärnat pumpakött
1 gul lök i tärningar
1 liter grönsaksbuljong
salt, peppar
2 dl grädde
1 dl finstrimlad purjolök
1 paprika i strimlor
1 morot i strimlor
Instruktioner
Hetta upp oljan i en gryta. Tillsätt curry och farinsocker. Lägg i pumpa och lök och fräs. Häll på buljongen och sjud under lock i cirka 20 minuter. Ta upp pumpan och löken och mixa med litet av buljongen. Häll tillbaka i buljongen. Tillsätt grädden och värm upp. Smaka av med salt och peppar. Häll upp i skålar och garnera med purjolök, paprika och morötter.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider
Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.