Rispuffar

Smarriga rispuffar som är enkla att göra och försvinnande goda. Hemgjort godis är det bästa. Krämiga, söta, salta och krispiga rispuffar, allt på samma gång.

ca 22 stycken

30 minuter

Betyg (18 st)

Ingredienser

100 g smör
1/2 dl Dansukker Strösocker
1/2 dl Dansukker Eko Ljus Sirap
1 äggvita
2 dl havregryn
4 dl puffat ris
1 nypa salt

Garnering
1-2 dl puffat ris

Instruktioner

Vispa ihop smör, socker och sirap. Vispa äggvitan till ett fast skum i en annan skål och vänd ner i smeten.

Mixa havregryn och puffat ris i en mixer och blanda ner i smeten tillsammans med salt. Rulla till bollar.

Mixa puffat ris och rulla bollarna i dessa. Förvara i kylskåpet.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Sprid kärlek på Alla Hjärtans Dag

Bjud på fika med något extra gott som är en fröjd såväl för ögat som för gommen. Och din Valentin blir garanterat glad.

Säsong för Semlor

Semlor, eller fastlagsbullar, finns i en rad olika varianter. Inspireras av våra recept och bjud på egna semlor.

Vinterutflykter

Fyll på med energi i sportlovsbacken. Här har vi samlat goda recept som passar perfekt till utflykten och kan enkelt packas i termosen och ryggsäcken.

Citrusmarmelader

Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig.

Värmer gott när det är kallt

Varma drycker är bra under alla årstider i vårt lynniga, nordiska klimat. Men framförallt uppskattas de att värma sig med på vintern efter en tur i skidbacken.

Det enda svenska strösockret!

Nu har vi tagit fram en ny design på vårt Från Sverige-märkta strösocker. Allt för att göra det enklare för dig att välja svenskt!