Rispuffar

Smarriga rispuffar som är enkla att göra och försvinnande goda. Hemgjort godis är det bästa. Krämiga, söta, salta och krispiga rispuffar, allt på samma gång.

ca 22 stycken

30 minuter

Betyg (0 st)

Ingredienser

100 g smör
1/2 dl Dansukker Strösocker
1/2 dl Dansukker Eko Ljus Sirap
1 äggvita
2 dl havregryn
4 dl puffat ris
1 nypa salt

Garnering
1-2 dl puffat ris

Instruktioner

Vispa ihop smör, socker och sirap. Vispa äggvitan till ett fast skum i en annan skål och vänd ner i smeten.

Mixa havregryn och puffat ris i en mixer och blanda ner i smeten tillsammans med salt. Rulla till bollar.

Mixa puffat ris och rulla bollarna i dessa. Förvara i kylskåpet.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.