Spindlar

Forma dina chokladbollar till spindlar och skräm familjen. Låt godissnören vara spindelben och strössel ögon. Lika kul att äta som att pyssla med.

Betyg (21 st)

Ingredienser

100 g smör eller margarin
1 1/4 dl Dansukker Florsocker
1 1/2 msk kakao
3 dl havregryn
2-3 msk starkt kallt kaffe

Garnering
strössel
lakritssnören

Instruktioner

Rör matfett och florsocker poröst. Tillsätt kakao, havregryn och kaffe.

Forma till runda bollar. Forma även mindre bollar, som sätts som huvud på de större bollarna.

Tryck i en kula strössel var som ögon på huvudet.

Skär lakritssnörena i bitar och sätt som ben på spindlarna.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.