Ingredienser
6 äggvitor
1/2 g salt
5 dl Dansukker Svenskt Strösocker
2 tsk ättika
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
Fyllning
3 dl vispgrädde
300 g valfri frukt eller bär
Instruktioner
Vispa äggvitor och salt till ett fast skum. Vispa ner 3/4 av sockret och fortsätt vispa tills det är en styv smet. Vänd i vaniljsocker, ättika och resterande socker.
Skär en cirkel ur ett bakplåtspapper, cirka 30 cm i diameter, som fuktas med vatten och läggs på en plåt. Sked upp marängen på papperet men spara en tom kant längst ut. Grädda mitt i ugnen i 100 °C i cirka 1 1/2 timme. Kakan skall vara torr utvändigt men seg inuti.
Tag bort papperet och låt kakan svalna på galler. Vispa grädden fast och lägg uppe på kakan precis innan serveringen. Garnera pavlovan med valfri frukt eller bär.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Gör din egen glass
Varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.