Ingredienser
1 1/2 dl mjölk
1 pkt saffran
100 g grekisk yoghurt
5 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
1 krm salt
75 g kallt smör
2 msk Dansukker Svensk Vit Sirap
Instruktioner
Sätt ugnen på 220°C, över- och undervärme.
Värm mjölk och tillsätt saffran. Låt svalna lite och rör sedan ner yoghurten.
Blanda ihop mjöl, bakpulver och salt. Skär smöret i mindre bitar och knip ihop med mjölblandningen. Tillsätt mjölkblandningen, sirap och arbeta snabbt ihop till en deg.
Dela degen med hjälp av mjölade eller blöta händer i 8 delar och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i mitten av ugnen ca 10-12 min.
Tips
Garnera med pärlsocker för att få en mer smak av saffransbullar.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Gör din egen glass
Varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.